Alla inlägg under mars 2008

Av ♥dittanodattan♥ - 26 mars 2008 17:26

Idag var en vän till mig här med sina barn och vi bestämde att vi skulle åka pulka (man får ju passa på).

Det var lite geggit på toppen av det lilla snöberget, eftersom solen stekte och smälte det hela.

Mellandottern frågade om hon fick åka med sin lillebror (han är 18 mån) och jag tänkte att det är la ok. Så jag satte dom båda i pulkan och släppte i väg dom ner för backen. I halva backen ser jag att det går lite snett och helt plötsligt ramlar dom ut båda två. Det vart ingen fara med V men lite värre med lillgossen. Han blödde ur munnen och han skrek, jag lyckades titta i munnen och såg att under överläppen där det är en liten flärp/sträng var lite skadad, men den hade inte gått av. Man mår så dåligt över en sån här grej, varför lät jag dom åka själva. Hans läpp blev jättesvullen, han påminde faktiskt om Bart Simpsons mamma med denna jätteläpp. Stackars lillponken!

Man känner sig som en dålig mamma ibland.


Av ♥dittanodattan♥ - 25 mars 2008 19:41

När jag och barnen satt och åt middag så sken solen och det snöade och rätt som det är så börjar det att åska, trodde jag. Jag tänkte att det är ett himla "Aprilväder" eller rättare sagt "Marsväder" i dag.

Jag var tvungen att gå till fönstret och kolla upp mot himlen för att se hur det såg ut. Och då, då kom åskan igen, det mullrade kraftigt och jag tänkte vad i hela friden! Ner från taket kom värsta lavinen och landade på altanen. Tack & lov för att inge barn stod där just då.

 Ja, så det var åskan det!

Av ♥dittanodattan♥ - 25 mars 2008 19:38

Våfflorna blev himla goda, min ena dotter lär sig inte att det heter våfflor utan tycker att dom ska heta pannkakor i stället, men det kanske är för att vi äter pannkakor oftare.


Av ♥dittanodattan♥ - 25 mars 2008 08:16

I dag var det våffeldagen!

Idag kommer M hem till mig och fikar på just våfflor. Jag äter inte så mycket våfflor nu för tiden men förr när kära farmor levde så åt vi våfflor väldigt ofta. Hon var bra på att göra våfflor, hon gjorde mjuka med kardemumma i och dom smakade ljuvligt, på dom hade jag sen smör som hon gjort och lite strösocker på, mums. Man borde göra det lite oftare, för det är ju såååå gott.



Av ♥dittanodattan♥ - 24 mars 2008 08:23

I dag ska vi till S föräldrar och åka pulka med barnen, dom har så bra backar där dom bor, man blir själv ett barn på nytt. Det har nämnligen snöat i natt.


Av ♥dittanodattan♥ - 23 mars 2008 10:32

I dag är här helt stilla ute och det är inte ofta det är det här där vi bor, här blåser det förjämnan. En kanske skulle passa på att elda lite ute i dag, jag älskar att elda, lite av en pyroman är jag nog allt :)

 Himlen är blå, så vi kanske skulle passa på att grilla korv också.


Av ♥dittanodattan♥ - 23 mars 2008 10:13

I går var vi som sagt i Göteborg hos en av våra vänner på inflyttningsfest. Det var mycket trevligt, det bjöds på taigryta som var jättegod och ckokladkaka till efterrätt.

L som vi var hos hade gjort påskägg till barnen som var fyllda med lite godis, ett litet block och så fanns där två, ja det såg ut som pennor men det var med suddgummi i. I alla fall så kom vår ena dotter till pappa S och undrade vad det var för godis (suddgummit hade ramlat ut) och så gav hon det såkallade godiset till S. Han tog den, tittade på den, stoppade in den i munnen, bet av en bit och började tugga. Jag fick nu se detta och frågade varför han tuggade på suddgummit, då spottade han ut det och sa att det hade smakat konstigt, men han tänkte att tuggar han lite till så kanske det blir smak på det.

Det är min S i ett nötskal, men vi fick oss ett gott skratt i allafall. :D

Av ♥dittanodattan♥ - 22 mars 2008 09:14

I dag ska vi till Göteborg på inflyttningsfest! Jag hoppas bara att väglaget är ok att köra på. Jag är inte sugen på att halka omkring med bilen och dessutom ha tre barn plus en blivande man i bilen. Men som det set ut just nu på vädret så ska det nog gå bra.


Jag & S pratade om att vi skulle åka inom IKEA och kolla om vi kan hitta något till vårt hem. Jag älskar att gå på IKEA, jag skulle bara kunna åka upp och bara titta utan att handla något. S tycker snarare att man bara åker dit om man behöver något. Han månar om miljön och tycker att folk kör på tog för mycket bil. Jag kan la hålla med honom om det.

Presentation

Omröstning

Detta är en blogg...
 ...jag går in på flera gånger per dag!
 ...jag är inne på dagligen!
 ...jag går in på ibland!
 ...jag är inne på första gången!
 ...som jag tycker är trevlig!
 ...som inte passar mig!
 ...jag aldrig besöker igen!

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15 16
17 18
19
20
21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31
<<<
Mars 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards